Robogó szeged. Robogó, motor, quad kereskedés szervíz, shop szegeden jól megközelíthető helyen. Motoros boltunkban kiegészítők és szolgáltatások széles skálájával várjuk bukósisakok, gumik, alkatrészek, motoros ruhák, műszakira felkészítés, forgalomba helyezés, téli nyári motor, robogó átállítás szervizelés. Gyors precíz garanciális motor javítás. Szegedi szakkereskedésünkben az összes nagynevű robogó, quad, kis- és nagymotor gyártó termékeit megtalálhatja legyen az használt vagy új (Benelli Keeway Rieju Tauris Kimco). Bizományi és kézpénzes használt robogó adás-vétel.
 

Eric Motor Kft rövid cégismertető

A cégünk gazdasági tervei, irány vonala
A cég 2006. 06. 01, zöldmezős beruházásként jön létre, melynek vezetője Várnagy Zoltán, kereskedelmi gyakorlattal rendelkezik és vállalkozását az általa eltöltött gyakorlati (20 év), elméleti (10év), kapcsolati rendszerekre alapozza.

Cégünk új motorkerékpár értékesítésével kíván foglalkozni fő tevékenységként. (100 db /év motorkerékpár)
A teljes körű szolgáltatás a mai piacon elengedhetetlen, ezért kapcsolódó szolgáltatásokat, mint például: javítás, műszaki vizsga, biztosítás ügyintézés, bizományos értékesítés, szerviz, kellék és alkatrész forgalmazás teszi ki a fenn maradt részt.

  1. Cégünk által biztosított zárt telephely biztonságos, területe 500m2.
  2. Műhelyünk 50 m2
  3. Bemutatótermünk 50 m2 (válaszfalazás alatt)
  4. Kültéri üzlet 50 m2
  5. Szabadterület 350 m2

Cégünk telephelyének elhelyezkedése megfelelően frekventált, főút melletti..
A cég komplex szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul, ezért érdemes megvizsgálni az egyes tevékenységek várható működését.

Cégpolitika, értékesítési rendszer, közönségkapcsolatok (PR).
Kevés olyan területe létezik a marketingnek, amely oly nagymértékben meghatározhatja egy vállalat sikereit, mint a termékpolitika, és az ügyfélpolitika. Fokozottan igaz ez a motor értékesítés esetében is, hiszen ezek a termékek bonyolult vásárlási döntést igényelnek. Mindemellett igen nagymértékű piaci telítettség jellemzi ezt a szegmenset, amely hatékony marketingpolitika nélkül megbénítaná a cégek működését.
Éppen ebben látjuk mi a siker kulcsát, az emberi kapcsolatokban, a megfelelő minőségi szolgáltatásban, az elégedett ügyfelekben, és az elégedett szerződéses partnereinkben.

Köszönöm, hogy időt szakított a cég rövid ismertetőjére!

Eric Motor